Cum se livreaza

Livrarea se realizeaza in 24-48 ore, prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier, dupa confirmarea comenzii.

ATENTIE! Pentru tricourile cu design la comanda, livrarea produselor comandate se face in termen de minim 3 zile lucratoare de la data comenzii.

Toate comenzile plasate pana in ora 13:00 se confirma si pleaca din sediul nostru in aceeasi zi; cele plasate dupa aceasta ora sunt procesate in ziua urmatoare.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00 si sambata in intervalul orar 10:00-12:00.

Taxa de transport Fan Courier este de 19 RON. Costul transportului este afisat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii.

Pentru localităţile (sate, comune) care nu sunt în reţeaua Fan Courier, se percepe taxa de 1 leu +TVA per Km până la cel mai apropiat oraş cu sediu Fan Courier. Lista completa cu localitatiile din Romania fara a taxa kilometri exteriori parcursi: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

Cum se returneaza

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 10 zile, in starea initiala, fara modificari fizice la adresaAleea Hipocrat nr.2, bl. B 1-1, et.3, ap.15, 310355, Arad, Arad

In cazul retururilor, taxele de transport sunt suportate de catre client.

Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea coletului de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani.

Plata se face in contul bancar al persoanei pe numele careia s-a emis factura. Clientul se obliga sa furnizeze contul bancar pentru returnarea sumei de bani.