Cum comand

Comanda se face numai pe site-ul nostru, dupa inregistrare. Vei primi un mail de confirmare care va contine lista produselor comandate si detaliile aferente acestora. In maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru confirmare. Comanda se livreaza doar dupa aceasta confirmare.

Cum platesc

Exista 2 metode de plata pe site-ul FunkyT.ro - ramburs sau online (cu cardul).

Cum se livreaza

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid si se face dupa confirmarea comenzii, in 24-48 ore.

Returnari

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 10 zile, in starea initiala, fara modificari fizice. In cazul retururilor, taxele de transport sunt suportate de catre client. Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea coletului de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani. Plata se face in contul bancar al persoanei pe numele careia s-a emis factura. Clientul se obliga sa furnizeze contul bancar pentru returnarea sumei de bani.

Ghidul marimilor

Verifica in tabelul cu marimi dimensiunile tricoului dorit. Pentru a ne asigura ca produsele comandate ti se potrivesc, te sfatuim sa iei din sifonierul tau un obiect vestimentar asemanator, sa-l intinzi pe o suprafata dreapta si sa-l masori. Nu-ti ramane decat sa compari dimensiunile cu cele de pe site. O alta varianta este sa iei un centrimetru si sa te masori direct pe corp. Daca dupa masuratori te incadrezi in doua intervale de marimi, te sfatuim sa alegi marimea mai mare.

Vizualizeaza ghidul marimilor

Instructiuni de spalare

Temperatura de spalare 40 grade. Se poate folosi uscatorul de haine. La spalare nu se foloseste clor sau alti agenti chimici agresivi.Tricourile personalizate nu se cu curata chimic. Recomandam calcarea tricoului pe dos.

Produsele noastre

Personalizarea se face pe materiale textile de calitate superioara, 100% bumbac. Personalizarea se face cu folie cu suport adeziv Siser, Materialul de bază este ecologic și respectă standardul Oeko-Tex 100 Clasa I (nu conține PVC, plastifianți sau metale grele).